Objavljeno: 30.4.2024 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Maj 2024

Naš izbor na Androidu

Action Notch Iznajdljivo programsko orodje izkoristi zarezo na sprednji strani telefona za zagon kamere, vklop svetilke, zajemanje zaslonske slike in podobno.

Unexpected Keyboard Unexpected Keyboard je nadomestna programska tipkovnica, ki za obljubljeno hitrejše tipkanje zahteva nekaj privajanja.

Walley Inteligentna aplikacija za ozadja preobrazi izbrani telefon z več kot 1.500 kakovostnimi motivi ter obsežnim naborom prilagoditev.

4D Wallpaper Ozadja Fluid Simulation so polna hipnotičnih in sproščujočih slik, ki telefon obogatijo z gibanjem dima, ognja ali vesoljskega prahu.

BatterySmart BatterySmart je aplikacija, ki omogoča podrobno analizo stanja baterije telefona. Prikazuje kapaciteto, napetost, temperaturo in druge pomembne informacije.

Fake Notifications Aplikacija, ki omogoča ustvarjanje in načrtovanje lažnih obvestil, nas izvleče iz številnih dolgočasnih srečanj ali nerodnih situacij.

Ecosia Spletni brskalnik Ecosia, ki ne zahteva prijave in ne prodaja naših podatkov, ves svoj prihodek namenja ohranjanju našega planeta.

Perplexity Zmes Googla in ChatGPT omogoča natančno spletno iskanje ob pomoči umetne inteligence, prepoznavanja govora ter slik.

Noto Digitalna beležnica s preprostim uporabniškim vmesnikom omogoča zapisovanje misli, urejanje zapiskov v mapah, opomnike in zaščito z geslom.

Remyn Remyn je preprosta in neposredna aplikacija za opomnike z datumom, intervalom ali dnevom v tednu, različnimi ikonami ter barvami.

Paprika Recipe Manager 3 Vrhunski brskalnik in organizator receptov nam pomaga prilagajati velikost obrokov, nakupovati živila in načrtovati prehranjevanje po dnevih.

Superlist Superlist je središče vseh naših seznamov. Misli, opravila, naloge, delo in zasebno življenje na enem mestu.

CD-ROMantic Aplikacija za kulturne zasvojence s preteklostjo omogoča dodajanje vaporwave učinkov na poljubne zvočne datoteke.

LightCut LightCut je z umetno inteligenco podprt urejevalnik videoposnetkov, ki vključuje številne predloge in učinke za ustvarjanje izdelkov profesionalnega videza.

Dub AI Prevajalnik videoposnetkov ob pomoči umetne inteligence DubAI med drugim omogoča sinhronizacijo oseb v izbranem filmu.

Storiaverse Zbirka kratkih zgodb ponuja vsebino različnih zvrsti ter poglobi bralčevo izkušnjo z učinkovitimi animiranimi prizori.

Vita Mahjong Igre niso namenjene zgolj mlajšim osebam. To dokazuje znana igra Mahjong, ki je z velikimi ploščicami in s čitljivim besedilom prilagojena za starejše.

Krispee Street Iskanje skritih predmetov za dobro počutje Krispee Street je za naročnike Netflix brezplačen naslov, primeren za vse starosti.

The Legend of Jaffa Brownie The Legend of Jaffa Brownie je pustolovska igra za ljubitelje akcijskih avantur v barvitem svetu vsem znanega kolača.

Supermarket Manager Simulator Simulacija upravljanja večje trgovine pokriva vse vidike dela v blagovnici, kot so razkladanje izdelkov iz dostavnih vozil, zlaganje na police, določanje cen in prodaja.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji