Objavljeno: 28.5.2024 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Junij 2024

Naš izbor na Androidu

Android Exploits Varnostna rešitev za mobilni telefon varuje pred grožnjami in ranljivostmi z rednimi pregledi, varnostno oceno, s primerjavo z drugimi napravami in še več.

Blockit Odvisnost od telefona je resna stvar, s katero se spopade program Blockit. Ta omogoča, da nastavimo časovnik in uživamo v svobodi.

Healthy Battery Charging Battery Saver podaljša življenjsko dobo baterije slehernega telefona ali tablice z optimalnim polnjenjem med 40 in 80 odstotki.

Energy Bar Energy Bar doda nastavljivo vrstico na vrh zaslona, ki prikazuje trenutno raven baterije, ob priklopu polnilnika pa napolnjenost baterije in napredek polnjenja.

Pika! Super Wallpaper Pika! Super Wallpaper nudi izjemna tridimenzionalna in interaktivna ozadja z najrazličnejšimi motivi za karseda dobro uporabniško izkušnjo.

Signal Detector Signal Detector omogoča ogled moči različnih signalov in informacij naprave v realnem času, kar olajša iskanje najboljše lokacije za sprejem.

Spatial Touch Spatial Touch je z umetno inteligenco podprto daljinsko upravljanje telefona ali tablice ter nameščenih aplikacij z gestami.

Flip Clock Ura privlačnega videza s pripadajočim lebdečim pripomočkom poskrbi, da se jo vidi tudi ob uporabi celozaslonskih aplikacij.

Quetta Browser Spletni brskalnik Quetta Private Browser nudi varno in brezhibno brskalniško doživetje brez oglasov s poudarkom na zasebnosti.

Send Anywhere Enostavno, hitro in neomejeno deljenje datotek Send Anywhere omogoča varen prenos vseh vrst datotek.

PackMate PackMate je mobilni sopotnik za pakiranje, ki upošteva posameznikov seznam, sopotnikove želje in vremensko napoved na izbrani destinaciji.

Bookshelf Po elektronskih knjigah se predstavlja še elektronska knjižna polica, ki omogoča spremljanje bralnega napredka in odkrivanje novega čtiva.

Xume Z aplikacijo Xume postane pametni telefon zanesljiv prehrambni svetovalec, ki analizira sleherno sestavino pri nakupu živil.

Beeper Komunikacijska aplikacija Beeper pod eno streho združuje najbolj priljubljene tovrstne storitve na svetu, od programa Whatsapp do Messengerja in Telegrama.

Hypic Hypic je uporabniku prijazna in vsestranska aplikacija za urejanje fotografij, ki omogoča retuširanje slik s profesionalnimi učinki za popoln videz.

SnapEdit Urejanje fotografij ob pomoči umetne inteligence nudi enostavno odstranjevanje neželenih predmetov, izboljšanje kakovosti slike in ustvarjanje osupljivih vizualnih mojstrovin.

Wildfrost Igra s kartami Wildfrost ponuja bogato in strateško zahtevno izkušnjo, ki pritegne z odličnim izvajanjem osnov, kjer je vsaka odločitev pomembna.

Loop Hero Igra vlog, kjer ob pomoči kart ustvarjamo sovražnike, zgradbe in pokrajine ter z njimi oblikujemo svojo avanturo, je ujeta v igralno zanko, ki nemudoma zasvoji.

Hamster Inn Hamster Inn je sproščujoča simulacija upravljanja hotela, kjer nam pri njegovem vodenju pomagajo hrčki.

Teeny Tiny Trains Teeny Tiny Trains nas z lesenimi vlakci in vrsto ljubkih, a zahtevnih ugank popelje nazaj v otroštvo.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji