Objavljeno: 30.4.2024 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Maj 2024

Naš izbor na iPhonu

Clean My Phone Mobilna sorodnica znanega računalniškega orodja za Applove računalnike poskrbi, da bo naš iphone vedno očiščen digitalnega nereda.

PunchClock PunchClock je žepni koledar za sledenje izmenskemu delu različnih tipov, z učinkovitim obveščanjem in identifikacijo vzorcev.

Fragment Koledar Fragment je prvenstveno namenjen ustvarjalcem in podjetjem, ki lahko na njem objavljajo urnike in posebne dogodke.

SolarWriter Zanimiva aplikacija nam telefon spremeni v posrednika, ki prek povezave bluetooth omogoči pisanje z brezžično tipkovnico na elektronskem bralniku.

SpeakLine Brezplačna aplikacija SpeakLine je namenjena pretvorbi besedila v govor. Ponaša se s številnimi glasovi, z različnimi jeziki ter s prilagodljivo hitrostjo in višino tona.

Superwhisper V drugo smer je obrnjena umetnointeligenčna aplikacija Superwhisper, ki po nareku ustvari pisano besedilo in v nasprotju s programom SpeakLine podpira slovenščino.

Reflectr Umetnointeligenčni dnevnik Reflectr je zasnovan kot skrivno družabno omrežje, kjer boti komentirajo naše objave.

Breath Confetti Program Breath Confetti je zbirka dihalnih vaj, ki ob pomoči v telefon vgrajenega mikrofona poskrbi za njihovo pravilno izvajanje.

HelloHabit Navada je železna srajca. Dobra nam pomaga pridobiti program HelloHabit. Brezplačna različica omogoča sledenje trem navadam.

Petigo Družabno omrežje za ljubitelje živali nudi ustvarjanje profilov za ljubljenčke, deljenje njihovih fotografij in videoposnetkov ter živalske reakcije na objave.

Answer Lens Answer Lens je mobilni pomočnik za delanje domačih nalog, ki nam na podlagi fotografije posreduje rešitev in razlago.

Blahget Napredni sledilnik proračunu ob pomoči umetne inteligence za prepoznavanje govora omogoča vnos stroškov z narekom.

Starmony Starmony nas poskuša prepričati z ustvarjanjem glasbe ob pomoči umetne inteligence, ki naš glas spremeni v izbranega vrhunskega izvajalca.

Drummer ITP Odličen programski pripomoček, ki prek mikrofona nadzira izvajanje bobnarskih vaj na poljubni vadbeni podlagi.

DeepNews Novičarskih aplikacij na trgu ni malo, a kakovostnih izdelkov vseeno manjka. Praznino po odhodu Artifacta poskušamo zapolniti z DeepNews.

FitMachine Telovadna aplikacija, ki je videti kot videoigra, s prilagajanjem treningov našim potrebam prek umetne inteligence zagotavlja optimalne rezultate.

Home, Planet & Hunters Brezplačno igranje vlog v retro stilu od nas zahteva ekipo treh članov, ki bo zaščitila planet pred nenavadnimi sovražniki.

AFK Journey Fantazijska igra z močno zgodbo in edinstveno grafično podobo nas postavi v čevlje legendarnega čarovnika Merlina.

Happy Dessert Cafe Prisrčna igra japonskega videza nas posadi za krmilo lastne slaščičarne, kjer nas dnevni vrvež neverjetno pomirja.

Destructomath+ Destructomath je hitra matematična igra, kjer moramo v minuti zbrati čim več točk s povezovanjem številk, ki nas pripeljejo do ciljne vsote.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji