Objavljeno: 28.5.2024 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Junij 2024

Naš izbor na iPhonu

BePresent BePresent je zabavna in enostavna aplikacija za sledenje času pred zaslonom, ki vključuje opomnike, skupinske odmore, tedenske lestvice in še kaj.

HideU HideU skriva izbrane aplikacije pod lažno ikono in s posnemanjem kalkulatorja ter dostop do skritega zaslona z njimi zavaruje s ključem.

Claude Claude je zaupanja vreden umetnointeligenčni asistent za pisanje in matematiko, ki deluje kot samostojen umetnointeligenčni model.

Prosper Aplikacija za upravljanje časa in organizacijo opravil pomaga pri izboljšanju discipline, s prilagajanjem urnika in z dodeljevanjem barv ter emotikonov pa naredi naloge prijetnejše.

Diarium Digitalni dnevnik zbira naše spomine na enem mestu. Brez oglasov in naročnin omogoča dodajanje fotografij, zvoka, videoposnetkov, datotek, ocen in lokacij.

Atlas Obscura Travel Guide Atlas Obscura Travel Guide pomaga odkriti edinstvene kraje ob pomoči množičnih virov. Ponuja podrobne informacije, fotografije in priporočila skupnosti.

Organic Maps Aplikacija za navigacijo, ki uporablja OpenStreetMap, je idealna rezervna možnost s hitrejšim nalaganjem in podporo za uporabo brez povezave.

CoffeeSpace CoffeeSpace je Tinder za podjetnike, ki omogoča, da se povežemo z ljudmi, ki iščejo partnerje za podjetniške projekte.

Stables Stables je zanesljiva in varna kripto denarnica, osredotočena na stabilne kovance, kot sta USDC in tether.

Flownote Flownote je beležnica, ki ob pomoči umetne inteligence namesto nas dela zapiske sestankov in predavanj, medtem ko se sami osredotočamo na pogovor in vsebino.

Credible Trener govora v angleščini v realnem času zazna in odpravi napake ter nam z delovanjem v ozadju pomaga pri vsakodnevnih pogovorih.

504 English Dictionary 2024 Mobilni slovar nam pomaga izboljšati angleški besedni zaklad s številnimi zabavnimi igrami. Vključuje kartice, izbirna vprašanja, slušne igre in sledenje napredku.

Discogs Aplikacija za zbiranje in prodajo vinilnih plošč omogoča hitro iskanje vinilk z iskalnikom ali s skeniranjem črtnih kod ter prikazuje podrobnosti izdaj in njihovo tržno vrednost.

Photo Tape Preprosto združevanje fotografij je idealno za dokumentiranje dogodkov, ustvarjanje vizualnih sekvenc in kompleksnih foto aranžmajev.

Mood.Camera Mood.camera je aplikacija za staromodno fotografiranje, ki dostavi naravne izdelke z značilnostmi uporabe pravega filma, brez filtrov ali orodij za naknadno urejanje.

Hypic Hypic je uporabniku prijazna aplikacija za urejanje fotografij, ki omogoča enostavno retuširanje in ustvarjanje kolažev iz izbranih fotografij.

Oxytone Hipnotični svet Oxytone nas sprošča s počasno miselno igro, v kateri vrtimo šesterokotne ploščice s prepletenimi potmi ob spremljavi močne zvočne kulise.

Slash Quest! Zabavna igra s čudaškimi grafičnimi elementi prepriča z 12 nadgradljivimi veščinami, raznolikimi stopnjami, osmimi liki in zanimivimi šefi.

AeroMayhem PvP AeroMayhem PvP je večigralska zračna bojna igra z intenzivnimi dvoboji, realističnim bojevanjem, s pristnimi manevri in orožjem.

Tokyo Debunker V Tokio postavljena igra nas postavi v čevlje protagonista, ki skupaj z drugimi študenti rešuje nadnaravne primere.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji