Objavljeno: 19.8.2000

19.10.2000 - Varno E-poslovanje za finančne institucije

Podjetje Zaslon je pokrovitelj enodnevnega mednarodnega strokovnega seminarja "Varno E-poslovanje za finančne institucije", ki bo 19. oktobra 2000 potekal v Ljubljani.

Udeleženci naj bi spoznali vodilne svetovne ponudnike

rešitev za varno globalno elektronsko poslovanje in pridobili znanja, ki jim bodo dala konkurenčno prednost v novi ekonomiji.

Na seminarju bodo svoje izkušnje in znanje

predstavili strokovnjaki svetovno priznanih podjetij, kot so Identrus, Baltimore, ActivCard, Mondex, Microsoft in META Group.

Seminar "Varno E-poslovanje za finančne institucije" naj bi osvetlil vrsto področij, kot so varno globalno elektronsko poslovanje med podjetji ter e-poslovanje med podjetji in bankami (Business-to-Business, B2B), digitalno identifikacijo na temelju multifunkcijskih pametnih kartic (smart cards) ter rabo sistemov z infrastrukturo javnih ključev (PKI).

Seminar je v prvi vrsti namenjen predstavnikom finančnih ustanov in podjetij, ki so s temi ustanovami povezana, potekal pa bo v angleškem jeziku.

Vabilo z vsemi potrebnimi podatki, kot je seznam predavateljev, program seminarja, lokacija, način prijave, kotizacija in druge splošne informacije, je objavljeno v http://www.zaslon.si/seminar.

http://www.zaslon.si/seminar

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji