Objavljeno: 8.3.2011

Adobe omogoča publikacije na tablicah

Adobe je končno objavil že lani najavljeno družino orodij in storitev Digital Publishing Suite Enterprise Edition, ki založnikom omogoča izdelavo interaktivnih publikacij za sodobne tablične računalnike. Novost ni samostojna rešitev, temveč se integrira v obstoječi nabor orodij družbe Adobe, kot je paket za namizno založništvo InDesign.

Adobe je zadnje leto s partnerji izdelek intenzivno preizkušal in s tem zagotovil, da lahko z enim orodjem založniki objavijo publikacije za cel niz tabličnih platform z nekaj preprostimi izbirami: podprti so Apple iPad, BlackBerry PlayBook, Motorola Xoom, Samsung Galaxy Tab in drugi sistemi z Google Androidom. Povrh vsega zna komplet Digital Publishing Suite avtomatizirati objavo v spletnih trgovinah Apple App Store in Google One Pass. Posebna storitev, ki jo je Adobe pridobil z nakupom družbe Omniture, pa nazadnje založnikom omogoča spremljanje prodaje digitalnih publikacij posameznim kupcem.

Že na začetku je znano, da tehnologijo družbe Adobe uporabljajo nekatera izmed največjih imen iz sveta časopisov in revij, kot so National Geographic, Vogue, Consumer Reports, Backpacker, Autotrends, The New Yorker, Outside in Wired ter številni ugledne ameriške založbe.

http://www.adobe.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji