Objavljeno: 28.8.2008

Adobe prenavlja izdelke za domačo rabo

Adobe je predstavil nove različice priljubljenih programov za domačo obdelavo fotografij in video posnetkov. Adobe Photoshop Elements 7 prinaša prenovljeno orodje za hitro popravljanje fotografij, še bolj zanimiva pa je funkcija Scene Cleaner, ki omogoča razmeroma preprosto odstranjevanje objektov iz delov fotografije. Novo orodje Smart Brush omogoča, da spremembe in učinke uporabimo samo na točno označenih delih posnetkov.

Adobe Premiere Elements 7 je dobil novo orodja za urejanje video posnetkov visoki ločljivosti. Odslej je podprt zapis AVCHD, ki ga uporablja večina video kamer z visoko ločljivost. Zanimiva je tudi možnost Videomerge, ki omogoča kompozicijo več posnetkov z uporabo tehnike zelenega ozadja.

Cene novih različic so ostale enake kot doslej - odšteti je potrebno 100 dolarjev za posamezen program ali 150 dolarjev za komplet obeh. Sočasno z novimi različicami je Adobe objavil tudi prenovljeno spletno storitev Photoshop.com, ki podpira nove izdelke in uporabnikom nudi možnost hrambe, arhiviranja ter souporabe večpredstavnih posnetkov.

http://www.adobe.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji