Objavljeno: 4.10.2012

Ali prihaja Samsung Galaxy S III Mini?

Samsung je predstavnikom medijev razposlal nekoliko skrivnostno vabilo za dogodek, s katerim namigujejo predstavitev manjše različice priljubljenega pametnega telefona Galaxy S III. V vabilu piše samo to, da bodo 11. oktobra predstavili nekaj majhnega, kar je lahko veliko (če ne sledimo neposrednemu prevodu), obenem pa je v ozadju moč razbrati značilen logotip družine telefonov Galaxy S.

Tako skrivnostno besedilo pušča obilico prostora za ugibanje, vendar je telefon z enakim lastnostmi kot sedanji Galaxy III S, a z manjšim zaslonom, najverjetnejši kandidat. Večina meni, da bo zaslon imel velikost 4 palce, s čimer bi bil neposredni tekmec novemu iPhonu 5. Ker se proizvajalca zelo skrbno spremljata, je majhna verjetnost, da bi bil zaslon manjši. Naj spomnimo, da ima sedanji Galaxy S III precej večji, 4,8-palčni zaslon.

S tem modelom naj bi Samsung torej privabil predvsem kupce, ki ne marajo prevelikih zaslonov, želijo pa vrhunske lastnosti. Glede na to, da je govora o modelu S, je najverjetnejše ime novinca Galaxy S III Mini. Nekateri pa menijo, da govorimo o novem modelu Galaxy Ace 3. Počakati bo torej treba še en teden.

http://www.samsung.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji