Objavljeno: 28.3.2003

Allied Telesyn povezuje VoIP, ADSL in ISDN

Pri družbi Allied Telesyn so s pomočjo združevanja rešitev s področij VoIP (glasovna komunikacija prek interneta), ADSL in ISDN izdelali družino omrežnih izdelkov RG600. Ti zmorejo ločiti internetni promet od pretočnega videa, hkrati pa lahko sprejemajo prek različnih vrat več različnih podatkovnih tokov (nekaj filmov ali televizijskih programov hkrati), ne da bi se to poznalo pri kakovosti spletnih ali telekomunikacijskih storitev VoIP.

Prvi modeli bodo zagotavljali širokopasovni dostop s pomočjo priključkov 10/100TX ali optičnih priključkov 100FX. Pri modelu AT-RG613 sta na voljo dva analogna priključka, pri modelu AT-RG623 pa dva digitalna ISDN BRI. Oba izdelka je mogoče uporabiti za kabelske, xDSL ter ostale širokopasovne povezave. Za nastavitev konfiguracije je na voljo sistem Zero Touch Configurator, ki zagotavlja tudi visoko stopnjo varnosti storitve, saj ob vstopu v omrežje preveri vsako naprave.

Allied Telesyn je predstavil tudi nove vmesnike za glasovne storitve VoIP za usmerjevalnike AT-AR400 in AT-AR700. Vmesniki so podobni obstoječim za omrežja WAN, vgradimo pa jih v razširitvene reže. Nadgradili so tudi družino izdelkov VoIP Gateway.

http://www.alliedtelesyn.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji