Objavljeno: 2.7.2003

Allied Telesyn tudi za varnost

Allied Telesyn širi ponudbo svojih omrežnih izdelkov za področje varnosti, novi izdelek AT-AR450S pa je varnostna naprava, ki združuje več funkcij v eni napravi. Ta je najprej usmerjevalnik in požarni zid s pregledovanjem stanj omrežnih paketov, omogoča pa tudi možnost šifriranja podatkov po standardih IPSec, DES, 3DES in AES ter vzpostavljanje dinamičnih povezav L2TP.

AT-AR450S lahko deluje z do sedmimi povezavami ethernet, ki jih je moč preprosto nastaviti za dostop do omrežja WAN ali kot varno območje DMZ. Na napravi je mogoče enostavno nastaviti do pet lokalnih podomrežji ter tako udejanjati ustrezno razdelitev zunanjega prometa in razvrščanje prometa ustreznim oddelkom znotraj organizacije. Požarni zid varnostne naprave odlikuje prepustnost 100 Mb/s ter zmožnost nadzora do 18.000 sočasnih sej.

Izvajanje strojnega kodiranja je integrirano na sistemsko ploščo, kodirna zmogljivost naprave pa je čez 40 Mb/s pri 3DES ter prek 30 Mb/s pri kodirnem ključu AES. Obe vrednosti sta bili doseženi ob sočasnem pregledovanju stanj paketov v požarnem zidu. AT-AR450S je na voljo za ceno 469.695 tolarjev.

http://www.allied-telesyn.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji