Objavljeno: 21.6.2007

Amis Televizija

Podjetje Amis je svoji ponudbi telekomunikacijskih storitev dodal še storitev Amis Televizija. Nova storitev temelji na prenosu podatkov prek širokopasovnega internetnega omrežja DSL in omogoča uporabnikom sodoben način spremljanja televizijskih kanalov. Amis Televizija poleg boljše kakovosti zvoka in slike, omogoča spremljanje 50 televizijskih programov, pregled TV sporeda in ogled podrobnosti posameznih oddaj. Programska shema 50-ih televizijskih programov je bila izbrana s pomočjo več tisoč sodelujočih v anketi in nagradni igri, kjer so izbirali svoje najljubše programe. V programsko shemo so se tako uvrstili najpopularnejši nacionalni, zabavni, dokumentarni, glasbeni, otroški in športni programi.

Amis ponuja svojo novo storitev, s katero zaokrožuje Triple-Play ponudbo (internet, telefonija, televizija) po celi Sloveniji in sicer tako v lastnem omrežju kot tudi v omrežju Telekoma Slovenije. Uporabniki lahko Amis Televizijo naročijo že za 12 evrov mesečne naročnine, pri čemer je potrebno poudariti, da lahko izkoristijo možnost naročila brez vezave.

Za spremljanje Amis Televizije je potreben televizijski sprejemnik (lahko obstoječ), ki se poveže s posebnim TV komunikatorjem.

http://www.amis.net

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji