Objavljeno: 29.6.2012

ASUS Transformer Pad Infinity

ASUS je uradno predstavil tablični računalnik Transformer Pad Infinity, ki je prvi z zaslonom polne visoke ločljivosti (Full HD). Ta temelji na tehnologiji Super IPS+, ki sliko prikazuje v ločljivosti 1920 x 1200 pik, pred praskami in drugimi vplivi okolice pa ga varuje trpežno steklo Corning Gorilla Glass 2. Kot je že značilno za izdelke z imenom Transformer, lahko tudi to tablico po potrebi spremenimo v prenosnik z namensko tipkovnico in drsno ploščico, ki vsebuje tudi dodatni akumulator in tako zagotavlja do 14 ur avtonomije delovanja.

ASUS Transformer Pad Infinity uporablja nabor Nvidia Tegra 3 s taktom 1,6 GHz, 1 GB velik pomnilnik, za podatke pa sta na voljo različici s 32 in 64 GB RAM. Kupci pa so deležni tudi 8 GB doživljenjske brezplačne spletne hrambe podatkov prek spletne storitve ASUS WebStorage. Tablica ima na prednji strani vgrajeno spletno kamero z ločljivostjo 2 milijona pik, na zadnji strani pa fotoaparat z ločljivostjo 8 milijonov pik, samodejnim ostrenjem ter LED-bliskavico. Celoto dopolnjujeta še vmesnik USB ter reža za pomnilniške kartice SD.

Nova Asusova tablica je debela le 8,5 mm in tehta 598 gramov, zato jo uporabniki brez težav prenašajo. Opremljena z operacijskim sistemom Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). Asus Transformer Pad Infinity bo v Sloveniji naprodaj julija. Model z 32 GB pomnilnika bo naprodaj za 550 evrov, model TF700T s 64 GB pomnilnika in mobilno postajo pa 780 evrov.

http://www.asus.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji