Objavljeno: 12.8.2009

ATI FirePro V8750 3D

Pri AMD-ju so začeli s prodajo svoje najzmogljivejše kartice za poslovni segment uporabnikov, ki beleži predvsem stranke s področij CAD ter DCC. Oblikovalci in dizajnerji, ki želijo ustvarjati svoje modele in foto realistične kreacije v realnem času, bodo veseli novega ATI FirePro V8750 3D, ki predstavlja najzmogljivejšo grafično kartico tega proizvajalca.

ATI FirePro V8750 3D se lahko pohvali s kar 800 senčnilnimi enotami, ki zmorejo prepustnost pomnilnika pognati do zavidljivih 115,2 GB/s. Tehnologija ATI Stream še dodatno optimizira delovanje grafičnega procesorja glede na obremenitev s strani različnih aplikacij, pri čemer ima prednost tekoče delovanje aktivne aplikacije, grafična kartica pa ustrezno dinamično prerazdeljuje svoje delo med seboj in osrednjim procesorjem.

Kartica je opremljena z dvema gigabajtoma hitrega pomnilnika GDDR5 ter premore dva grafična vmesnika DisplayPort, preko katerih lahko prikaže najvišjo ločljivost 2560 x 1600 točk, ter DVI vmesnik. Da je namenjena le resnim uporabnikom priča tudi njena cena, ki je z okoli 1.500 evri med najvišjimi v tem segmentu.

ati.amd.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji