Objavljeno: 7.9.2006

Brezplačni Corel Snapfire

Corel je predstavil brezplačno orodje za urejanje fotografij in videoposnetkov Corel Snapfire, ki je na voljo za Windows. Sočasno je izšel tudi plačljivi Corel Snapfire Plus, ki ponuja nekatere naprednejše zmogljivosti in je na voljo za 40 dolarjev. Corel Snapfire prinaša osnovna orodja za organizacijo, manipulacijo in skupno rabo digitalnih fotografij in izrezkov videa.

Program omogoča odstranjevanje rdečih oči, obrezovanje, vrtenje in spreminjanje barvnih učinkov. Fotografije lahko oblikujemo v albume, vizitke, koledarje, kolaže, diplome in naslovnice revij. Prav tako lahko po elektronski pošti pošljemo projekcije fotografij, ki jih lahko združimo z videoposnetki in glasbo.

Snapfire Plus poleg vseh možnosti, ki jih omogoča osnovni Snapfire, ponuja tudi nekatere za bolj zahtevno občinstvo: okvirje in robove, dodatne predloge, izravnano slik, možnosti za dodajanje in urejanje besedila, zapisovanje na plošče CD, izdelavo varnostnih kopij in nenazadnje spreminjanje velikosti slik, ki bi ga pričakovali že v osnovni izvedbi.

www.corel.com

www.snapfire.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji