Oglasno sporočilo
Objavljeno: 1.5.2020 11:16

Brezplačno si oglejte TOP 4 predavanja osrednjega dogodka za podatkovne centre v Sloveniji

V času pospešene digitalizacije, ki odpira vrata za vstop v dobo inteligentnega sveta, je informacijski sistem postal jedro in ključni del slehernega podjetja. Naj gre za proizvodno ali storitveno podjetje, za javno ustanovo ali zavod.

Pri digitalnem poslovanju je nemoteno delovanje informacijske infrastrukture ključnega pomena, kar pomeni, da so podjetja življenjsko odvisna od delovanja računalniških centrov, v katerih je informacijska infrastruktura nameščena. Pri tem je popolnoma nepomembno ali imajo podjetja lastne računalniške centre ali njihove storitve najemajo pri zunanjih ponudnikih.

Čeprav zunanji opazovalec tega morda ne zazna, se v svetu računalniških centrov, na področju napajanja, hlajenja in varnostnih sistemov, prav zdaj dogajajo korenite spremembe, ki bodo v prihodnjih letih popolnoma spremenile naš pogled na tovrstno infrastrukturo.

Gre za spremembe, ki pomenijo prehod v pametna omrežja in nizkoogljično družbo.

Konferenca DATA CENTER je odlična priložnost, da v družbi strokovnjakov, ki bodo razkrili najnovejša dejstva in spoznanja, naredite tudi vi prvi pomemben korak v to smer.

Ob tem pa bomo seveda skupaj pogledali dlje in že danes spoznali tudi vse naslednje korake, ki nas bodo popeljali v prihodnost. V inteligentni svet.

Pridružite se nam na prvi online konferenci DATA CENTER, 17. junija 2020.

Za pokušino smo vam omogočili OGLED 4 UVODNIH PREDAVANJ, osrednjega dogodka za podatkovne centre v Sloveniji, povsem BREZPLAČNO.

PROGRAM in PRIJAVA tukaj.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji