Objavljeno: 16.7.2008

Brezžični igralni volan Logitech Driving Force

Lastniki igralne konzole Sony PlayStation 3 imajo nov razlog za veselje. Igralcem z dirkaško žilico je namreč na voljo nov volan Logitech Driving Force Wireless, ki predstavlja najnovejšo pridobitev za Logitechovo inovativno linijo volanov s povratnim odzivom. Standardni krmilniki uporabnikom ne omogočajo, da bi občutili vse dih jemajoče dražljaje – zaznavo lukenj na cesti, trkov, izgube trenja –, značilnih za dirkanje, in ki jih tehnologija povratnega odziva še najbolj približa realnemu doživetju. Vgrajena je brezžična tehnologija s frekvenco 2.4 GHz in z nemotenim signalom v dometu do 10 metrov.

Logitechov izdelek omogoča hitro postavitev in enostavno hrambo, ter vključuje raztegljiv počivalnik za namestitev v naročju, zato volana ni potrebno postaviti na mizo. Udobno lahko izkusite izjemno realističen povraten odziv pri vožnji, kjerkoli želite – na kavču, v naslanjaču ali pa na tleh.

Od predstavite prvega lastnega izdelka z zmožnostjo povratnega odziva v letu 1998 je podjetje oblikovalo 18 različnih modelov volanov s povratnim odzivom in poslalo na trg 5 milijonov naprav z lastnostjo povratnega odziva. Zadnji med njimi prihaja na prodajne police v avgustu, na nalepki s ceno pa bo pisalo 80 €.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji