Oglasno sporočilo
Objavljeno: 1.9.2017 02:00

Brezžični Wi-Fi zvonec z mobilno aplikacijo

Vrtanje zidov in vlečenje kablov le zato, da si v hiši uredimo zvonec, je zgodovina. Kot kaže, pa bodo kmalu zgodovina tudi običajni brezžični zvonci, ki jih že dolgo prodajajo v klasičnih blagovnicah s tehničnim blagom.

Dandanes se večina novejših tehnologij lahko upravlja z mobilnim telefonom in med take tehnologije uvrščamo tudi brezžični Wi-Fi zvonec Chameleon.

Zvonec Chameleon se povezuje preko vašega Wi-Fi omrežja, in ker se prijavlja v oblačno storitev, je dostop do njega na voljo povsod, če ste le povezani na internet in imate nameščeno aplikacijo na vašem pametnem telefonu. Ko obiskovalec pritisne na zvonec, se javite preko aplikacije, katera vas z zvokom opozori na obisk.

Dogajanje pred vašim vhodom lahko preverite tudi če vas ni doma in tudi če nihče ni pozvonil, dovolj je, da iz žepa potegnete pametni telefon in se s pomočjo nameščene aplikacije na vašem telefonu povežete z Wi-Fi zvoncem.

Ker ima naprava vgrajen zvočnik, mikrofon in HD kamero visoke ločljivosti, ki vidi tudi ponoči, je zvonec kar naenkrat postal tudi odlična varnostna kamera, do katere imate dostop kjerkoli in kadarkoli.

Še več, morebitnega vsiljivca lahko tudi odženete, legitimne obiskovalce pa prijazno pozdravite. Nenazadnje lahko tudi poštarju naročite, naj prispeli paket odloži kar pod teraso in si s tem privarčujete pot do poštnega okenca.

Novi zvonec Chameleon ima seveda vgrajeno tudi varovalo, katero preprečuje, da bi si ga lahko kdo prilastil.

Chameleon Brezžični Wi-Fi zvonec in druge Chameleon izdelke najdete v vseh bolje založenih tehničnih trgovinah v Sloveniji.

www.chameleon.si

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji