Objavljeno: 13.7.2008

Brezžično multimedijsko razkošje

Belkin je za vse multimedijske navdušence pripravil napravo FlyWire HD, ki sodi v osrčje domačih kino sistemov. FlyWire HD omogoča priklop treh virov HDMI na TV preko enega HDMI-vmesnika, med glavne odlike pa lahko zapišemo še brezžično pretakanje video vsebin, tudi tistih najvišjih ločljivosti.

Tisoč ameriških dolarjev, kolikor Belkin zahteva za svojo novost, je morebiti res nekoliko veliko za lepo oblečen hibrid brezžičnega usmerjevalnika in multimedijskega predvajalnika, ki je sicer zapakiran v ličnem ohišju in opremljen s kopico funkcij in video ter avdio priključkov. Naprava, ki bo širom sveta naprodaj v oktobru, brezžične signale lovi in oddaja na frekvenci 5 GHz, seveda pa zna slednjo prilagajati morebitnim motnjam v okolici in z dodatnim spreminjanjem oddajnosprejemne moči zagotavlja zanesljivo povezavo.

Belkin FlyWire podpira vse trenutno aktualne ločljivosti do polne visoke ločljivosti (1080p, 1080i, 720p, 576p, 576i, 480p ter 480i) ter več vhodnih video in avdio virov. Kot se za multimedijsko napravo spodobi, ji je priložen tudi ličen daljinski upravljalnik za upravljanje z vsebinami in vmesniki.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji