Objavljeno: 11.4.2007

Cisco z novostmi za majhna in srednje velika podjetja

Cisco je predstavil več novosti za majhna in srednje velika podjetja, zasnovanih za pomoč pri povečanju poslovne učinkovitosti in izboljševanju sodelovanja med strankami in zaposlenimi. Novosti vključujejo rešitev Cisco Smart Business Communication System za majhna podjetja, ki temelji na novih izdelkih strojne opreme, integriranih aplikacijah poenotenih komunikacij in orodjih za sistemsko upravljanje.

Cisco Unified Communications 500 Series je komplet izdekov, ki sloni na orodjih Cisco Unified Communications Manager Express in Cisco Unity Express, pri tem pa podpira celoten nabor IP telefonov Cisco Unified, vključno s programskim telefonom Cisco IP Communicator, internetno povezljivostjo z zaščito požarnega zidu, navidezna zasebna omrežja (VPN) in dostop preko brezžičnega LAN-a za zanesljivo komunikacijo z visoko stopnjo varnosti. Med drugim podpira takojšnje sporočanje, klice s pritiskom na gumb ter nadzor vseh klicev in sporočanja preko namizja.

Cisco Catalyst Express 520 je novo stikalo, ki s podporo za napajanje prek etherneta (PoE) na preprost način omogoča priključevanje IP telefonov Cisco Unified in dostopovnih točk WLAN brez potrebe po dodatnih virih napajanja. Dostopna točka Cisco 521 Wireless Express Access Point in Cisco 526 Wireless Express Mobility Controller sta nova izdelka za brezžična omrežja, ki dinamično optimizirata pokritost s signalom. Sledita orodji za upravljanje celovite rešitve, Cisco Monitor Director in Cisco Monitor Managerjem. Cisco Smart Business Communications System se povezuje z obstoječimi namiznimi aplikacijami kot so koledarji, elektronska pošta, sistemi za upravljanje odnosov s strankami (CRM) in sistemi za načrtovanje virov podjetja (ERP).

http://www.cisco.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji