Objavljeno: 1.10.2003

Corel Grafigo 2

Podjetje Corel je predstavilo nov program za tablične PC-je, ki zagotavlja boljšo učinkovitost pri ustvarjanju in urejanju vsebin in beležk ter sodelovanje. Izboljšali so vgrajena orodja, ki premorejo zdaj več inteligence, da pomagajo uporabniku hitro skiciranje prepoznavnih slik. Uporabniki lahko tako riše diagrame, program pa samodejno ravna črte, jih poravnava, zaključuje in ovija, zapira geometrične in negeometrične like, prepoznava simetrije in podobno, po novem pa pozna program tudi puščice in trapezoide.

Program omogoča tudi uvoz večstranskih dokumentov, samodejno pretvorbo podlog in samodejno upravljanje vnesenih podlog. Sloji omogočajo vnos opomb in dodatne grafike čez obstoječe zapise, ne da bi spremenili izvirnik, Corel Grafigo 2 pa omogoča prikaz, skrivanje, zaklepanje in odklepanje teh slojev, ki so lahko različnih barv, da jih lažje ločimo.

Z Microsoftovo tehnologijo Peer-to-Peer, ki jo poznamo tudi iz programov NetMeeting, lahko uporabniki v realnem času sodelujejo s kolegi preko interneta, kar lahko prihrani veliko časa, potrebnega za usklajevanje idej. Seveda lahko dokumente pošljemo z e-pošto neposredno iz programa. Corel Grafigo 2 stane 100 dolarjev.

www.corel.com/grafigo

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji