Objavljeno: 4.10.2004

Dell tudi s foto tiskalniki

Dell pripravlja nove tiskalniki, s katerimi vstopajo tudi na področje prenosnih modelov in takih s podporo za tiskanje fotografij. Podjetje s tem širi svojo ponudbo, ki je doslej doživela zelo dober odziv na trgu. Prva novost bo prenosni tiskalnik za fotografije velikosti 15 x 10 cm, ki bo stal manj od konkurenčnega modela HP Photosmart 325 (okoli 150 dolarjev).

Novost pa bodo tudi večfunkcijski tiskalniki z brizgalno tehnologijo, ki bodo optimizirani tudi za tiskanje fotografij in s tem tudi vsebovali bralnike za različne pomnilniške kartice. Stali bodo med 100 in 200 dolarji, največji model pa bo imel vgrajen zaslon LCD za predogled fotografij pred tiskom.

Dell je začel s prodajo tiskalnikov v začetku leta 2003, od tedaj pa so predstavili že več kot 20 modelov. Skupno naj bi Dell letos prodal okoli 5 milijonov enot in s tem iztržil že milijardo dolarjev. Po nekaterih vesteh naj bi pri Dellu razmišljali tudi o možnosti prodaje digitalnih fotoaparatov pod svojo tržno znamko, proizvajalci pa bi jih pri Kodaku ali Canonu.

http://www.dell.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji