Objavljeno: 19.4.2006

Dell XPS M1710

Dell je predstavil nova prenosnika, namenjena predvsem ljubiteljem računalniških iger. 17-palčna XPS M1710 vsebujeta najnovejši Intelov dvojedrni procesor Core Duo in gafično kartico Nvidia GeForce Go 7900 GTX, ki ju uvrščata med najzmogljivejše prenosnike na trgu.

Nova Dellova izdelka sta podobna starejšemu modelu XPS M170, vendar sta na voljo v črni in rdeči barvi. Special Edition Formula Red je tudi dražji od modela Metallic Black, saj vsebuje procesor z višjo frekvenco in 512 MB pomnilnika na grafični kartici.

Črna različica je na voljo za 2600 dolarjev in vsebuje procesor Intel Core Duo T2400, 1 GB pomnilnika DDR2 in trdi disk s kapaciteto 60 GB. Zmogljivejša izvedba, ki bo na voljo le v Severni Ameriki, pa vsebuje procesor Intel Core Duo T2500, trdi disk s kapaciteto 80 GB in ceno 3400 dolarjev. Oba računalnika imata naložen Windows Media Center Edition.

Dell se želi z novima prenosnikoma iz linije XPS še odločneje utrditi med ponudniki prenosnikov za ljubitelje računalniških iger. K temu mu bo gotovo pomagal tudi nedavni nakup podjetja Alienware, ki igra vidno vlogo na tem delu tržišča.

www.dell.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji