Objavljeno: 19.9.2001

Dobri duh iz Symanteca

Kot je že kar nekaj časa v navadi, proizvajalci programske opreme privlačnost svojih izdelkov povečujejo tudi z oznakami različice, ki segajo nekoliko v prihodnost. Nova različica Symantecovega programa za izdelovanje rezervnih kopiji vsebine trdih diskov Norton Ghost tako nosi letnico 2002.

Novi Ghost predvsem prinaša boljšo podporo za različne operacijske sisteme, saj podpira vse različice Oken, vključno z različico XP, podpira pa tudi Linux in datotečni sistem Linux EXT2. Celotno ali delno vsebino diskov je mogoče zapisovati na enote CD-R/RW, kot tudi na različne druge nosilce podatkov, kot so ZIP, SuperDisk, ipd. Tako narejene posnetke diskov je mogoče uporabljati v celoti, uporabnik pa lahko dostopa tudi zgolj do posameznih datotek ali imenikov. Z izdelavo rezervne kopije >>čistega<< operacijskega sistema omogoča tudi hitro namestitev sistema na različne računalnike.

Priporočena cena programskega paketa v ZDA je 70 dolarjev, licenca za pet uporabnikov stane 280 dolarjev, za deset pa 560 dolarjev.

http://www.symantec.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji