Objavljeno: 29.4.2009

Drugi obliž za Office 2007

Microsoft je najavil splošno dostopnost drugega servisnega paketa za svoj pisarniški paket Office 2007. SP2 prinaša številne izboljšave na področjih varnosti, zanesljivosti, zmogljivosti in združljivosti. Med najpomembnejšimi izboljšavami je razširjena podpora za dokumentne formate, ki sedaj vključuje formate ODF, PDF in XPS. Z drugim servisnim paketom lahko uporabniki svoje datoteke shranjujejo v 18 različnih formatih zapisa.

Končni uporabniki bodo veseli tudi izboljšav v zmogljivosti odjemalca Microsoft Office Outlook 2007. Ta sedaj nudi izboljšano zanesljivost pri upravljanju koledarjev in hitrejše delovanje. Pri naboru splošnih nalog upravljanja elektronske pošte je sedaj Outlook hitrejši za 26 odstotkov, pri velikih nabiralnikih pa za 35 odstotkov v primerjavi z odjemalci brez nameščenega servisnega paketa SP2.

Prenovljenih in izboljšanih funkcionalnosti so bili deležni tudi nekateri drugi namizni programi, kot so Word, PowerPoint, Excel in Visio. Med novostmi so izboljšana podpora za pripravo grafov, novi načini dela z grafičnimi elementi SmartArt in nove možnosti za šifriranje podatkov.

www.microsoft.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji