Objavljeno: 28.7.2001

Eon in Iskon internet ustanovila Eon Zagreb

Podjetje Eon, eden največjih ponudnikov elektronskega poslovanja v Sloveniji in največji hrvaški zasebni ponudnik dostopa do interneta Iskon internet, sta na Hrvaškem ustanovila podjetje za varno elektronsko poslovanje Eon Zagreb. Novoustanovljeno podjetje je prvi ponudnik tovrstnih rešitev na Hrvaškem, s čimer so zagotovljeni pogoji za razvoj elektronske trgovine.

Eon Zagreb bo, podobno kot Eon v Sloveniji, ponujal trgovcem postavitve spletnih trgovin za poslovanje s končnimi kupci in drugimi podjetji na osnovi Open marketovega sistema Transact. Iskon internet bo novem podjetju pripomogel predvsem s poznavanjem hrvaškega internetnega trga.

Poleg sodelovanja na področju elektronskega poslovanja, bosta podjetjih tudi sodelovali pri izmenjavi spletnih vsebin. Eon je v Sloveniji znan po lastnem portalu Eon.si in prevzetem iskalniku Mat'kurja (www.matkurja.com), Iskon internet pa na svojem naslovu upravlja najbolj priljubljen hrvaški portal. Ta vključuje tudi spletno revijo klik (www.klik.hr), ki je pred nekaj meseci začela izhajati tudi v tiskani obliki. Zanimiva je (trenutno še zgolj predstavitvena) stran spletna novoustanovljenega podjetja, ki je uporablja Eonovo celostno podobo in Iskonovo oranžno barvo.

http:/www.eon.si

http://www.iskon.hr

http://www.eon.hr

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji