Objavljeno: 22.5.2000

Epson PhotoPC 3000Z

Epson je predstavil svoj prvi digitalni fotoaparat s tipalom, ki ima 3,3 milijona svetlobnih elementov. Izdelek PhotoPC 3000Z ne zmore le večje ločljivosti, temveč vsebuje tudi številne druge novosti in svežo, spremenjeno obliko ohišja. Novinec omogoča zajem fotografij z ločljivostjo 2048 × 1536 pik, kar lahko povečamo kar na 2544 × 1904 (4,8 milijona pik) z Epsonovim algoritmom za interpolacijo pik HyPict.

Fotoaparat ima trikratni optični in dvakratni digitalni zum, podporo za zunanje bliskavice, možnost natančne nastavitve osvetlitvenega časa in zaslonke ter podporo za različne načine fotografiranja, vključno s hitrim slikanjem več fotografij zaporedno in panoramskim slikanjem. Priložen je tudi vmesnik za 46--49 mm leče in filtre, kar povečuje uporabnost celote.

Vgrajeni so tudi 1,8-palčni zaslon LCD, vmesnik USB in enota za kartice CompactFlash (priložena je 16 MB kartica). Z novim Epsonom lahko snemamo tudi kratke filme v zapisu QuickTime, z vgrajenim mikrofonom pa tudi zvočne opombe ob fotografijah. Poleg aparata PhotoPC dobimo štiri akumulatorje NiMH in ustrezen polnilnik, kable ter bogato programsko opremo. V ZDA bo naprodaj poleti za 1000 dolarjev.

http://www.epson.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji