Objavljeno: 15.8.2007

Epsonovi tiskalniki za vsak žep

Epson je sredi avgusta predstavil novo generacijo brizgalnih tiskalnikov in večfunkcijskih naprav, ki se lahko pohvalijo z zelo privlačnimi cenami, a hkrati visoko hitrostjo tiska in bogato opremo. Novi tiskalnik Stylus C120 zmore tako tiskati 25 strani na minuto v navadni različici in kar 37 strani na minuto v "draft" načinu, omogoča pa tudi poseben "tihi" način tiska, ki sicer nekoliko zmanjša hitrost, a znatno zmanjša hrup. V ZDA bo naprodaj za 90 dolarjev.

Zanimivo, da ta enofunkcijski izdelek ni najcenejša novost, saj bodo kupci lahko v kratkem za okoli 70 dolarjev kupili večfunkcijsko napravo Stylus CX7400, ki je hkrati tiskalnik, optični bralnik in fotokopirni stroj s hitrostjo 28 strani minuto, pri čemer pa niso pozabili tudi na tiskanje fotografij, kjer pride prav vgrajeni bralnik za pomnilniške kartice.

Za 100 dolarjev dobimo nekoliko zmogljivejši model Stylus CX8400, ki premore v primerjavi z manjšim modelom še 2,5-palčni zaslon za predogled fotografij in laže nastavitve tiskanja, omogoča pa še nekoliko višjo hitrost tiska, okoli 30 strani na minuto. Najzmogljivejša novost je model Stylus CX9400, ki ima poleg vsega naštetega hitrost tiska 32 strani na minuto, samodejni podajalnik papirja in podporo za prejem in pošiljanje telefaksov. Cena tega modela je v ZDA 150 dolarjev.

Epson CX9400.

Epson CX8400.

Epson CX7400.

Epson C120.

http://www.epson-europe.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji