Oglasno sporočilo
Objavljeno: 28.3.2022

Ford Kuga. Zaživi aktivno življenje.

Ford Kuga je bila razvita v tesnem sodelovanju z uporabniki športnih terencev, zato navduši s posebnim slogom, neprekosljivo izbiro pogonov, vrhunskim udobjem in naprednimi tehnologijami, ki lastnikom olajšajo življenje v avtu in zunaj njega.

Kupci lahko izbirajo med različicami Kuga priključni hibrid (Plug-In Hybrid), Kuga EcoBlue Hibrid (‘blagi’ oziroma mild-hybrid) in Kuga Hibrid (polni hibrid), ki bodo dopolnjevale modele s Fordovim 2,0-litrskim in 1,5-litrski dizelskim motorjem EcoBlue ter 1,5-litrskim bencinskim motorjem EcoBoost, na voljo pa je tudi inteligentni osemstopenjski samodejni menjalnik.

Zdaj je čas za hibrid.

Na voljo z najnovejšo Fordovo hibridno-električno tehnologijo za čistejši, tišji in bolj izpopolnjen pristop k vožnji s SUV-ji. Učinkoviti samopolnilni hibridni sklop z 2,5-litrskim bencinskim motorjem in električnim motorjem zajema energijo takrat, ko upočasnjujete.

Z množico pametnih tehnologij za pomoč vozniku in funkcionalnostmi, s katerimi lahko dopolnjuje aktiven življenjski slog. Ford Kuga vas bo navdušila tako na domačem terenu, kot tudi na pustolovščinah izven mesta. S 645-litrskim prtljažnim prostorom in prostorno notranjostjo pa bo poskrbela za udobna raziskovanja celotne družine. 

Njeno napredno naravo so prepoznali tudi pri organizaciji Euro NCAP, ki je sistemu Ford Co-Pilot360 podelila najvišjo možno oceno na prvem ocenjevanju vožnje s pomočjo.

Zapeljite Ford Kugo Hibrid že danes in se prepričajte o njeni učinkovitosti in prostornosti.

"Gre za nedvomno enega boljših, zmogljivejših in bolj pre­pričljivih hibridov na trgu, ki se lahko pohvali tudi z vsakdanjo uporabnostjo," pravijo pri Avto magazinu. Avto Magazin o Ford Kugi FHEV

 

Čista. Tiha. Zmogljiva.

Odlično se izkaže tako v zgoščenem mestnem prometu kot na neskončnih podeželskih cestah. Ampak ne zaupajte samo nam. Preizkusili so jo tudi slovenski novinarji. 

Avto Magazin: PHEV ali FHEV, to je zdaj ... 

Car&user: Močna elektrificirana klofuta za konkurente.

Slovenska avtomobilistična agencija: Kugina tretja hibridna stopnička

Ponuja vse, kar si želite. In še več.

Kombinacija elegantnega oblikovanja in trpežne športno-terenske zmogljivosti: inteligentni aktivni tempomat, opcijski štirikolesni pogon in možnost izbire voznih načinov v Ford Kugi vam omogočajo, da vozno izkušnjo prilagodite vsem pogojem na cesti in v prometu. Nova Kuga nudi še več intuitivnega udobja in asistenčnih sistemov za pomoč vozniku.

Nove tehnologije za ustavljanje in speljevanje Stop & Go, prepoznavanje prometnih znakov z omejitvijo hitrosti in usmerjanje v sredino voznega pasu pomagajo voznikom v prometu, ki se nenehno ustavlja in nato spet spelje, ter na avtocestah, da bodo lahko vozili samozavestno in brez skrbi, za odlično vidljivost v temi pa poskrbita osvetlitev v ovinkih s predvidevanjem in na osnovi prometnih znakov. Projekcijski zaslon vozniku omogoča, da s pogledom ves čas spremlja promet, nadgrajena Aktivna pomoč pri parkiranju 2 pa s pritiskom na gumb zagotavlja povsem samodejne manevre, dokler ni vozilo parkirano.

Med dovršenimi tehnologijami so na voljo vgrajeni modem FordPass Connect, ki omogoča lastnikom nove Kuge z najnovejšo FordPass aplikacijo tudi preostale podrobnejše informacije o vozilu.

Dinamično zasnovana notranjost Ford Kuge zagotavlja popolno svobodo za prilagajanje vsaki poti. Potrebujete prostornejši prtljažnik za prevoz obilice opreme ali želite potnike na zadnjih sedežih razvajati z razkošjem dodatnega prostora? Glede na želje in potrebe lahko prilagodljive zadnje sedeže vzdolžno premikate in s pomikom naprej prostornino prtljažnika povečate za 67 litrov (skupna prostornina za prtljago znaša do 645 litrov), da vam ne bo treba ničesar puščati doma.

Od tekočih linij in prefinjene, z usnjem oblazinjene notranjosti, izjemnega razgleda skozi stekleno panoramsko streho z električnim odpiranjem – občutek živahnega gibanja prežema vsak oblikovni element Kuge. Obenem vam številne dovršene tehnologije pomagajo izpopolniti vsako vožnjo.

Izberi svojo Ford Kugo iz zaloge: Izbran model | Ford Prva izbira

Testiraj Ford Kugo: Ford Testne vožnje - Domača stran (prvaizbira.si)

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji