Objavljeno: 30.7.2007

Fujifilm s poletnimi novostmi

Fujifilm je izbral nenavaden čas, sredino poletja, za predstavitev novega nabora digitalnih fotoaparatov v različnih cenovni in funkcionalnih razredih. Za ljubitelje velikih zumov je na voljo model FinePix S800fd, ki se pohvali z 18x optičnim zumom in tipalom z 8 milijoni pik, seveda pa premore tudi sistem za stabilizacijo slike. Med drugim ima vgrajen algoritem za razpoznavo človeških obrazov, zmore hitrost slikanja do 15 slik na sekundo (pri nižjih ločljivostih) in podpira občutljivost do ISO 6400.

Fujifilm FinePix S800fd.

Druga novost je fotoaparat FinePix Z100fd, ki v kompaktnem ohišju debeline 19,8 mm premore tipalo z ločljivostjo 8 milijonov pik in kar 5-kratni optični zum. Še nekoliko manjši pa je FinePix Z10fd, ki premore milijonov pik in 3x zum. Slednji je namenjen predvsem blogerjem, saj premore posebne funkcije za hitro pripravo spletnega fotografskega in video gradiva.

Fujifilm FinePix Z100fd.

Sledi model FinePix F50fd, ki premore tipalo s kar 12 milijoni pik, 3x-optični zum, velik 2,7-palčni zaslon, občutljivost ISO 1600 in algoritem za stabilizacijo slike. Zanimivo je tudi, da je za Fujifilm začetni model na področju digitalnih fotoaparatov zdaj oborožen s tipalom kar 9 milijonov pik. Model FinePix A920 morda ni najmanjši, vendar zato ponuja 2,7-palčni zaslon, podporo za kartice XD in SD, vse skupaj za manj kot 200 dolarjev.

Fujifilm FinePix F50fd.

Fujifilm FinePix A920.

http://www.fujifilm.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji