Objavljeno: 18.5.2010

Garmin nüvi serija 3700

Garmin predstavlja novo serijo navigacijskih sistemov nüvi 3700. Slednja bo na zunaj hitro prepoznavna po novih oblikovalskih standardih, saj oblika postaja vse bolj podobna mobilnikom. Je namreč ultra-tanka in "žepna", prav tako pa zaslon podpira večprstni dotik.

Z manj kot 9 mm debeline ohišja je Garminov nüvi 3700 trenutno najtanjši prenosni cestni navigator na trgu. Cestni navigator stavi na enostavno uporabo, ki se vrši prek na dotik občutljivega zaslona diagonale 10,9 cm. Ta uporabnikom omogoča prikaz prednaložene kartografije v ležečem ali pokončnem položaju, kar ni uporabno le v avtomobilu temveč tudi takrat, ko napravo uporabljamo pri hoji skozi mesto.

Zaslon, občutljiv na večprstni dotik, omogoča, da uporabnik pogled poveča ali zmanjša (z dvojnim dotikom ali "stiskanjem" zemljevida), prebrska okolico na zemljevidu (vlečenje s prstom) ali spremeni perspektivo iz 2D v 3D in zavrti zemljevid za 360 stopinj (z dvema prstoma povleče ali obrača). Da bi se izognili nenamernim dotikom, je mogoče zaslon tudi "zakleniti".

Najzmogljivejši model nove družine bo Garmin nüvi 3790T, ki med drugim omogoča glasovno upravljanje, podroben 3D-prikaz površja in objektov kot tudi nüRoute s trafficTrends - torej učinkovito usmerjanje in realistične čase prihoda, priporočila poti z uporabo zgodovinskih podatkov o prometu in ponavljajočih se trendov v danem trenutku ali dnevu ... Prodaja v Sloveniji se začne čez mesec dni.

www.garmin.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji