Objavljeno: 28.9.2003

Gericom tudi s 17-palčnim zaslonom

Tako kot nekateri drugi proizvajalci, je tudi družba Gericomu predstavili dva nova modela prenosnih računalnikov, ki se pohvalijo s širokim zaslonom (razmerje 16:10). Prvi z imenom Hollywood XXL ima 17-palčnim, drugi z imenom Cinema pa 15,4-palčni zaslona, bogato pa sta opremljena tudi z komunikacijskimi in večpredstavnimi funkcijami.

Manjši model, Cinema, ima 15,4 palčni LCD zaslon z aktivno matriko in ločljivostjo 1280 x 854 pik. Vgrajeno ima enoto DVD/CD-RW, kot opcijo pa tudi zapisovalnik DVD. Za hitro delovanje in varčevanje z energijo skrbita procesor Pentium M in komplet Centrino.

Gericom Hollywood XXL ima 17-palčnimi zaslon z ločljivostjo 1440 x 900 pik, veliko procesorske moči pa zagotavljajo procesorji Intel Pentium 4 s frekvencami do 3,06 GHz. Pri izbiri optičnega pogona so možnosti enake kot pri modelu Cinema. Poleg osnovnih komponent in priključkov, ki jih srečamo pri večni prenosnih računalnikov, se lahko pohvali še s čitalcem šestih vrst pomnilniških kartic, vgrajeno digitalno kamero in digitalnim zvočnim izhodom.

http://www.gericom.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji