Objavljeno: 3.9.2024 05:00

Googlov zastavonoša Pixel 9 Pro Fold se ne bo polnil na Googlovih brezžičnih polnilnikih

Google je že izdal večino predstavnikov devete generacije mobilnih telefonov Pixel, še vedno pa čakamo na upogljive variante, denimo Pixel 9 Pro Fold. Zaradi upogibanja je moral Google sprejeti precej kompromisov, denimo slabšo kamero in drugačen dizajn od preostanka družine. Precej manj pa je razumljivo, da novinec ne bo združljiv z Googlovimi lastnimi brezžičnimi polnilci.

Pixel 9 Pro Fold ne bo poceni beštija, saj ima priporočeno maloprodajno ceno 1800 dolarjev. Zato je toliko bolj neverjetno, da ne podpira polnilnika Google Pixel Stand, medtem ko številne druge brezžične polnilnike razume. Google je to priznal in pripisal spremenjenemu dizajnu.

  • Test Google Pixel 9 - Original!

Res je Google Pixel Stand že precej star in da Google nikoli ni izrecno napovedal dolgoročne podpore novim napravam. A vendarle bi pri najdražjem modelu pričakovali, da bo podpiral tudi Googlove izdelke. Razlog je položaj indukcijske tuljave za polnjenje, ki vertikalno ni poravnava, temveč je pomaknjena proti dnu telefona. Težave s polnjenjem bi zato lahko imeli tudi na drugih brezžičnih polnilnikih, odvisno od postavitve.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji