Objavljeno: 19.7.2004

Groove Virtual Office 3.0

Podjetje Groove Networks je predstavilo novo različico orodja za skupinsko delo in navidezno sestankovanje, ki prinaša oblico pomembnih novosti. Da bi poudarili velike spremembe, so dosedanji izdelek Groove Workspace preimenovali, tako da zdaj nosi ime Groove Virtual Office 3.0. Med novostmi so novo orodje za sinhronizacijo datotek in celih imenikov med različnimi računalniki in uporabniki, nov urejevalnik obrazcev, ki omogoča hiter vnos podatkov v skupne baze podatkov, ter nov sistem sporočanja aktivnosti in opozoril v skupinskem namizju.

Spremenili so tudi uporabniški vmesnik, ki omogoča enostavnejši dostop do ključnih podatkov in najbolj pogostih funkcij, program pa je tudi hitrejši pri zagonu in celotnem delovanju. Za varno delovanje Groove Virtual Office uporablja infrastrukturo javnih ključev PKI, aktivnosti v skupinskem prostoru pa lahko beležimo za kasnejšo analizo in pregled. Program premore še nov programski vmesnik API, ki omogoča ponujanje funkcij in podatkov programa v obliki spletnih storitev, Groove pa je poskrbel tudi za tesnejšo povezavo s platformo .NET in Microsoftovoim razvojnim okoljem Visual Studio .NET.

Cena izdelka je 180 dolarjev na uporabnika, za projektne vodje je cena 230 dolarjev, zgolj souporaba in sinhronizacija datotek pa sta na voljo za 70 dolarjev. Groove Networks ponuja tudi gostovanje navideznih pisarn in posredovanje sestankov za ceno 40 dolarjev na uporabnika na leto.

http://www.groove.net

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji