Objavljeno: 31.8.2002

Hitrejši ADSL

SiOL bo 1. septembra prenovil svojo ponudbo in uvedel novosti tako pri širokopasovnem kot tudi pri klicnem dostopu do interneta. Namesto enega bo v omrežju ADSL naročnikom odslej ponujal dva paketa, oba z višjimi hitrosti prenosa podatkov ter dodatnimi storitvami in vsebinami. Študentom pa ponujajo precej cenejši klicni dostopa do interneta.

V ponudbi SiOLa bosta odslej na voljo dva paketa ADSL, standardni in komfortni. Standardni paket, ki bo zamenjal obstoječega, bo za mesečno nespremenjeno naročnino 8.067 tolarjev (z DDV) omogočal prenos podatkov z hitrostmi 1 Mb/s (128 Kb/s v povratni smeri), kar je dvakrat več kot doslej. Komfortni paket pa bo omogočal prenos podatkov k uporabniku s hitrostjo 2 Mb/s ter 256 Kb/s v obratni smeri. Oba paketa vključujeta poleg neomejenega dostopa do interneta tudi statični IP naslov, poštni predal (velikosti do 20 MB), dva psevdonima, 10 MB prostora na spletu za predstavitev in možnost uporabe klicnega dostopa. Obstoječim SiOL-ovim naročnikom ADSL, ki jih je že več kot 10.000, bo avtomatično dodeljen standardni paket, kar pomeni, da bodo lahko za nespremenjeno ceno prejemali podatke s hitrostjo 1 Mb/s.

S pričetkom novega šolskega leta bo SiOL dijakom in študentom ponudil tudi prenovljeni študentski paket, ki bo po novem omogočal nižje cene dostopa do interneta ter dodatnih 12 brezplačnih ur (v dosedanjem paketu 5) uporabe interneta na mesec. Znesek mesečne naročnine je v novem paketu nespremenjen, torej 1.180 tolarjev mesečno (z DDV), minutne postavke pa so občutno nižje. Cena uporabe storitev v višji tarifi (od 7. do 19. ure) tako po novem znaša 2,16 tolarja (doslej 4,52 tolarjev), v nižji tarifi pa 1,20 tolarja (doslej 3,7 tolarjev). Vse cene vključujejo tudi stroške telefonskih storitev in DDV.

http://www.siol.net

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji