Oglasno sporočilo
Objavljeno: 25.9.2018 12:05

HoT že z več kot 50.000 uporabniki

V začetku septembra je HoT-ove storitve uporabljalo že več kot 50.000 uporabnikov. Glede na zelo konkurenčen trg je to izjemen dosežek, ki kaže, da je HoT s svojo intuitivno digitalno in ugodno ponudbo dal uporabnikom tisto, kar si želijo.

Pri HoT-u pravijo, da so si zaupanje uporabnikov pridobili s privlačno, a hkrati zaupanja vredno ponudbo. HoT je najbolj fer operater na trgu z najboljšo ceno. Kot edini med slovenskimi operaterji se je zavezal, da nikoli ne bo višali cen tarif. Med uporabniki je najbolj priljubljena tarifa HoT MAXI, ki za 9,99 evra vključuje neskončno število minut pogovorov in SMS-ov v Sloveniji ter 20 GB prenosa podatkov.

Brez skritih stroškov

Storitve in mobilni paketi HoT ne vsebujejo skritih stroškov, kot je zaračunavanje priključnine, menjava paketa ali prekinitve naročniškega razmerja. HoT-ovi uporabniki lahko preprosto in brezplačno preklapljajo med tarifami. Preko portala ali aplikacije Moj HoT imajo v vsakem trenutku natančen pregled in nadzor nad porabo ter stroški zase in za svoje družinske člane.

HoT-ovi uporabniki so napredni

Kot kažejo statistike v AKOS-ovih poročilih, sodijo HoT-ovi uporabniki med napredne, saj v povprečju opravijo precej več mobilnega prenosa podatkov v primerjavi z uporabniki drugih operaterjev. Pri HoT-u ocenjujejo, da k večjemu deležu opravljenega mobilnega prometa prispevajo odlično omrežje in cenovno najugodnejše tarife v Sloveniji z velikimi količinami vključenega prenosa podatkov, ki so prepričale zahtevne uporabnike.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji