Objavljeno: 19.6.2002

HP razkriva začetno ponudbo nove linije izdelkov Evo

HP je po združitvi s Compaom razkril svoje načrte okoli osebnih računalnikov Compaq Evo. Namizni in prenosni računalniki Evo, ki so namenjeni za poslovno rabo, bodo odslej predstavljali temelj HP-jeve ponudbe pri osebnih računalnikih.

Med namiznimi modeli so predstavili tri nove modele: namizni model Evo D510, ultra tanki namizni model D510 in namizni računalnik D310. Vsi trije temeljijo na novem naboru Intel 845G in vsebujejo grafični podsistem Intel Extreme Graphics. Najzmogljivejši je model Evo D510, ki ponuja stvari, kot so pomnilnik DDR, vmesnik USB 2.0in modularno razširitven o mesto MultiBay, s katerim lahko uporabniki preprosto zamenjajo pomnilniško enoto. Evo D510 bo na voljo tako s procesorjem Celeron, kot Pentium. Tudi ultra tanki namizni računalnik Evo D510 bo na voljo s procesorjem Intel Pentium 4, opremljen pa bo tudi s brezžičnim vmesnikom MultiPort in bo pri delovanju zelo tih. Družina namiznih računalnikov Evo D310 je namenjen manj zahtevnim, vendar kljub temu vsebuje podporo za USB 2.0 in še nekaj drugih naprednih tehničnih lastnosti.

HP je obenem predstavil tudi prenovljeno paleto prenosnih računalnikov. Družina Evo N800 je 33 mm debel prenosnik, ki vsebuje zmogljivost novega mobilnega procesorja Intel Pentium 4-M in druge funkcije, ki povečujejo učinkovitost: grafični procesor ATI Mobility Radeon 7500, pomnilnik DDR in podporo za USB 2.0 in brezžični omrežni vmesnik. Zaslon je velik 15 palcev, pa kljub temu teža prenosnika znaša komaj 2,5 kg.

http//www.hp.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji