Objavljeno: 18.3.2010

HP v navezi z ekipo Renault F1

Družba HP je podpisala dveletno partnersko pogodbo z ekipo Renault F1 za sezoni 2010 in 2011. Pred začetkom letošnje sezone sta se HP in ekipa Renault F1 odločila, da svoje sodelovanje poglobita in predvsem pospešita. V zadnjem letu je sodelovanje potekalo predvsem kot tehnološko partnerstvo.

Omenjeno sponzorstvo je nadaljevanje lanskoletnega tehnološkega partnerstva. Ekipa Renault F1 bo uporabljala HP IT rešitve za izboljšanje učinkovitosti svojih avtomobilov in še več. Razvijali bodo boljšo digitalno simulacijo z uporabo visoko performančnih HP strežnikov in uporabo komunikacij z visoko ločljivostjo, kot so SkyRoom videokonferenčna rešitev, z uporabo »zelenih« podatkovnih centrov in delovnih postaj, ki so 90-odstotno reciklabilne ter imajo nizko porabo energije.

Poleg tehnološkega vidika so v središču tega partnerstva vrednote, ki so skupne tako družbi HP kot ekipi Renault F1: inovativnost, visoka pričakovanja, konkurenčnost, strategija, vodenje in seveda timsko delo. Kot del dvoletnega partnerstva bo HP užival možnost pojavnosti v vseh komunikacijskih kanalih ekipe Renault F1, vključno z oglaševanjem na dirkalnikih Renault F1 R30.

www.hp.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji