Objavljeno: 30.6.2004

HPjevi novi PCji

Pri HPju so predstavili vrsto novih izdelkov v segmentu PC, vključno z novim varnim osebnim računalnikom, programsko opremo za tisk iz brezžičnih naprav, programe za varovanje podatkov in drugo.

Novi izdelki so namenjeni rabi v velikih podjetjih in so del prodajne strategije z imenom >>prilagodljivo podjetje (Adaptive Enterprise).

Novi osebni računalnik - v bistvu rezina PC - deluje podobno, kot lahki odjemalci. Uporabnikom zagotavlja monitor in tipkovnico, računske zmogljivosti pa ostanejo centralizirane v osrednjem računalniškem sistemu, kjer je vse skupaj lažje upravljati, nadzirati in servisirati.

Novi HP Compaq Business Desktop dc7100 so na voljo v treh različnih sestavah, ki omogočajo nadzornikom odpiranje ohišja in dostop do sestavin povsem brez orodja. Varovalni sistem so poimenovali ProtectTools Embedded Security Manager - združuje strojno in programsko opremo z enim samim uporabniškim vmesnikom, ki omogoča overjanje, šifriranje in varovanje komunikacijskih kanalov. Programska oprema Altiris poskrbi za varovanje podatkov na skrivnem delu diska ter omogoča povrnitev podatkov in nastavitev uporabniškega okolja - tako naj bi zmanjšali število klicev v središča za pomoč uporabnikom. Sistemi dc7100 naj bi bili na voljo že julija za 749 dolarjev.

http://www.hp.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji