Objavljeno: 18.5.2010

HTC Wildfire

Mobilnik HTC Wildfire je zadnji v vrsti "androidnih" telefonov, zahvaljujoč tehnologiji HTC Sense pa ima uporabnik vso komunikacijo na dosegu konic prstov. Poudarek je na socialni spletni komunikaciji, ki je združena na enem mestu, ne glede na to ali gre za Facebook, Twitter, sporočila SMS, fotografije ali elektronsko pošto.

Tehnologija HTC Sense v središče postavlja ljudi, kontakte pa uporabniku prikazuje v obliki strukturiranega niza posodobitev. HTC Wildfire omogoča, da uporabnik stalno sledi objavam, komentarjem, opozorilom in fotografijam svojih prijateljev, ne glede na to, kje se nahaja. Pri vsakem kontaktu ima pregled nad nedavno komunikacijo s to osebo, kar vključuje beležke o zadnjih telefonskih klicih, sms sporočilih, elektronski pošti in posodobitvah na socialnih omrežjih, ki jih ta oseba uporablja.

Pametni telefon HTC je opremljen z 3,2-palčnim kapacitivnim in na dotik občutljivim zaslonom, ki ga dopolnjuje kakovosten fotoaparat z ločljivostjo 5 megatočk, samodejnim ostrenjem slike in LED-bliskavico. Dodatnih tehničnih podrobnosti pri družbi HTC še niso razkrili, saj telefon na slovenske police prihaja šele julija.

www.htc.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji