Objavljeno: 15.9.2009

Canon in HP s skupnim nastopom na tiskalniškem področju

Podjetji Canon in HP sta sklenili strateško zavezništvo, s katerim bosta poslovnim subjektom ponudili vrhunske tiskalniške rešitev in pomagali optimizirati delovne procese ter tokove in tako doseči pomenljivo znižanje stroškov tiskanja. HP se je tudi obvezal, da bo strankam v primeru nedoseganja izračunanih prihrankov povrnil razliko.

V okviru zavezništva bodo poslovne stranke izkoristile prednosti Canonovih vrhunskih tehnologij za večfunkcijske naprave, HP pa bo zagotavljal vodilne storitve in tehnologije na področjih omrežnega tiskanja, upravljanja tiskalnikov in rešitev za upravljanje delovnih tokov. Zavezništvo gradi na že obstoječem partnerstvu, ne nazadnje podjetji sodelujeta že 25 let, in bo strankam zagotovilo višjo vrednost na področju upodabljanja in tiskanja.

Po zadnjem poročilu podjetja IDC (Q2/2009) je korporacija HP obvladovala 40 odstotkov svetovnega tržišča tiskalniških rešitev za poslovno rabo, Canon pa 20. Z združenjem moči pri nastopu pri poslovnih subjektih pa je pričakovati, da bosta podjetji svoja tržna deleža še povečali.

www.canon.com

www.hp.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji