Objavljeno: 20.5.2010

Hotmail bo deležen prenove

Microsoftov spletni portal za e-pošto, Hotmail, je bil deležen grafične in funkcionalne prenove, nadgradnje, če želite. V kratkem bo omogočal pošiljanje večjih priponk, izmenjavo hitrih sporočil med uporabniki in ogled spletnih vsebin neposredno iz mape prejete pošte.

Nadgrajena je tudi zaščita za neželeno pošto, saj je pametno virtualno orodje moč naučiti, katerih sporočil si ne želite v nabiralniku in kaj naj z njimi stori (izbris, premik v določeno mapo ...). Hotmail po novem samodejno prikazuje predogled pripetih fotografij in uporabniku omogoča tudi prikaz vrste diapozitivov - slednje deluje tako pri priponkah kot tudi povezavah na fotografije, ki se nahajajo na portalih Flickr ali SmugMug.

Omejitve v velikosti priponk bodo očitno tudi pri spletnih servisih za e-pošto počasi postale preteklot. Prenovljeni Hotmail namreč z omejitvijo števila priponk posameznemu sporočilu na 200 ter omejitvijo velikosti posamezne datoteke na 50 MB uporabnikom nudi praktično vso svobodo, ki si jo lahko omislijo.

Prenovljeni Hotmail podpira potisno pošto na mobilnikih ter zna sinhronizirati kontakte, koledar in opravila. Na seznamu izboljšav so se znašle še naprednejša zaščita poštnega predala, polne SSL-seje, upravljanje kontaktov in druge novosti.

www.hotmailpreview.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji