Objavljeno: 24.8.2006

Igralni krmilnik s hladilnikom

Logitech je predstavil nov igralni krmilnik, ki ima vgrajen hladilnim sistemom, izdelan z namenom, da bi igričarjem "sušil in hladil roke - tudi pri intenzivnem igranju". Krmilnik Logitech ChillStream je namenjen osebnim računalnikom, patentirana tehnologija hlajenja, ki j ouporablja, pa temelji na vgrajenem ventilatorju, saj Logitech očitno stavi na hlajenje s svežim zrakom.

Logitechova tehnologija ChillStream vključuje vgrajen 40-milimetrski ventilator, ki cirkulira do 0,1 kubičnega metra zraka vsako minuto, ob tem pa ne povzroča preveč hrupa. Skozi tri odprtine na vsaki strani krmilnika izhaja zrak neposredno na štiri prste, spodnji del palca in na dlan roke, kar so po Logitechovem prepričanju tri mesta, najbolj potrebna hlajenja. Valovanje zraka lahko tudi uravnavamo s tremi različnimi stopnjami.

Krmilnik priključimo na vrata USB, združljiv pa je z računalniki z nameščenim operacijskim sistemom Windows XP SP2, deloval pa bo tudi na Windows Vista, ko bo le-ta na voljo. Vključuje Logitechovo premično D-ploščico, ki onemogoča nagibanje z ene strani na drugo. Logitech ChillStream bo na voljo v ZDA in v Evropi od septembra naprej, priporočena maloprodajna cena v Evropi pa je 40 evrov.

www.logitech.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji