Objavljeno: 11.7.2008

Inovativna rešitev zoper plačilno nedisciplino

Podjetje SAOP, d.o.o., je razvilo program, ki je namenjen znižanju stroškov in povečanju učinkovitosti poslovne komunikacije. Program je mogoče uporabiti bodisi za komunikacijo s poslovnimi partnerji bodisi s sodelavci ali za osebno organizacijo. Ena glavnih inovacij je obveščanje zaposlenih in neplačnikov o odprtih dolgovih ter avtomatsko izvajanje izterjav. V programu je možno avtomatizirati obveščanje tudi za druge pomembne poslovne dogodke in stanja, na primer pohajanje zalog, spremembe cen in opomnike za sestanke ali opravila.

SAOP-jev Opomnik za obveščanje uporablja sporočila SMS ali e-poštna sporočila, s čimer lahko organizacija prihrani nepotrebne stroške in izgubo delovnega časa za pošiljanja pošte in telefoniranje. Glavna pridobitev je možnost pošiljanja kratkih sporočil SMS, saj po eni strani predstavljajo nov komunikacijski kanal in imajo zato večjo učinkovitost, po drugi strani pa omogočajo prejem sporočila tudi, ko prejemnik ne uporablja računalnika.

Prek Opomnika lahko uporabniki pošiljajo različne opomnike oziroma obvestila, na primer partnerjem o neporavnanih obveznosti ali prodajno-trženjskih akcijah, sodelavcem opomnike za sestanke ali pomembne poslovne informacije, ki so jim v pomoč pri delu, na primer stanje zalog za določen izdelek ali sprememba cene. Zaposleni pa si lahko nastavijo opomnike za redna opravila, na primer odgovor na povpraševanje kupca ali rok za poročanje DURSu o obračunu prispevkov za socialno varnost za delodajalce, ter za druge pomembne poslovne dogodke.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji