Objavljeno: 17.5.2010

Iz našega arhiva: Slovenija se gre video konference

lovenija je v enem mesecu dobila ne eno, ampak kar dve novi spletni storitvi za video konference, kar dokazuje, da je vse več zanimanja za drugačne, varčnejše in bolj učinkovite oblike sestankovanja.

Prva slovenska spletna videokonferenčna storitev ISL Groop je nedavno doživela osvežitev s povsem na novo zasnovanim uporabniškim vmesnikom, ki zagotavlja še lažjo uporabo. Arnes pa je nedavno svojim uporabnikom ponudil storitev Arnes Vox, ki je zasnovana na priznani osnovi družbe Adobe.

Resnici na ljubo bi lahko bil prodor konferenčnih sistemov še hitrejši, če tovrstni programi in celovite rešitve ne bi bile nekoliko komplicirane pa tudi nezanesljive pri rabi. Pri običajnih programih je tako, da morajo imeti udeleženci predhodno nameščeno in ustrezno nastavljeno programsko opremo (večinoma istega proizvajalca), da povezava sploh lahko deluje. Pogosto se zgodi, da udeleženci v zadnjem trenutku ugotovijo, da tega nimajo ali pa rešitev ne deluje, kar je sila moteče za uspešnost tovrstnih sestankov. Tako ISL Groop kot Arnes Vox te omejitve odpravljata.

Nadaljevanje članka si lahko preberete na sledeči povezavi:

/www.monitor.si/clanek/slovenija-se-gre-video-konference/

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji