Objavljeno: 25.6.2003

Kodakovi novi digitalni fotoaparati EasyShare

Pri Kodaku so junija predstavili tri nove digitalne fotoaparate z 2, 3 in 4 milijoni pik ločljivosti. Novi CX6200 ima vgrajeno tipalo z ločljivostjo dva milijona pik in stalno ostrenje. CX6330 ima vgrajeno tipalo s tremi milijoni pik ločljivosti, DX6440 pa zagotavlja štiri milijone pik ločljivosti.

Kodak EasyShare DX6440 bo na voljo avgusta letos. Vgrajeno ima kakovostno optiko Schneider-Kreuznach Variogon s 4-kratnim optičnim zumom, hiter in občutljiv sistem za samodejno ostrenje, nov algoritem za obdelavo fotografij Kodak Color Science in štirimilijonsko ločljivost. S pritiskom na tipko Share lahko uporabnik hitro določi, ali bo fotografijo natisnil, poslal po elektronski pošti, ali pač označi najljubšo možnost za posamezno fotografijo. Že v fotoaparatu pa lahko uporabnik tudi določi, v kateri album bo shranil fotografijo, ko jo bo prenesel v računalnik.

Kodak EasyShare CX6330 je nekoliko manj zmogljiv digitalni fotoaparat s tipalom za trimilijonsko ločljivost, trikratnim optičnim zumom Kodak Retinar, ki omogoča tudi več-področno samodejno ostrenje, elektronika pa skrbi tudi za samodejno pravilno obračanje slik. Najmanj zmogljivi fotoaparat Kodak EasyShare CX6200 je zasnovan za cenovno občutljive kupce, ki se lotevajo prvih korakov v svetu digitalne fotografije. Tudi ta je opremljen s trikratnim optičnim zumom in Kodakovo tipko Share za izbiro slik za pošiljanje po pošti ali tiskanje.

Vsem digitalnim fotoaparatom so pri Kodaku namenili priklopno postajo, ki omogoča prenos fotografij v računalnik z enim samim pritiskom na gumb, obenem pa tudi napolni akumulatorje. Na voljo je tudi tiskalnik za tiskanje fotografij do velikosti 10 × 15 cm. CX6200 bo stal v ZDA 130 dolarjev, CX6330 280 dolarjev, DX6440 400 dolarjev, priklopna postaja 80 dolarjev in tiskalnik 200 dolarjev.

http://www.kodak.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji