Objavljeno: 6.9.2003

Kyocera Mita FS-C5016N

Podjetje Kyocera Mita je pričelo s prodajo kompaktnega barvnega laserskega tiskalnika FS-C5016N, ki nudi cenovno ugodnost ter enostavno uporabo - tudi v črno-belem načinu. Novost iz podjetja Kyocera Mita je pripravljena za priključitev v omrežje podjetja, zato je z mesečno obremenitvijo do 85.000 strani namenjena predvsem skupni uporabi v delovnih skupinah in v velikih pisarnah.

Ker je pri tehnologiji ECOSYS edini potrošni material barvilo, ECOSYS izpodriva

potratno uporabo kartuš, ki običajno vsebujejo razvijalec in boben. Poleg tega

da tiskalnik dosega najnižje stroške barvnega tiskanja na stran v svojem razredu,

je pri tiskanju črno-belih izpisov pri skupnih stroških lastništva boljši od

številnih enobarvnih laserskih tiskalnikov.

FS-C5016N ima zelo majhen tloris in težo 22 kilogramov, kar pomeni, da ga je mogoče uporabiti tudi v prostorsko omejenem okolju. Hitrost tiska je 16 strani na minuto v barvnem in črno-belem, podpira pa tudi obojestranski tisk. Poleg vzporednega vmesnika so vgrajeni še vmesnik USB 2.0 in omrežni vmesnik ethernet. Med dodatki sta tudi brezžični omrežni vmesnik in dodatni disk velikosti 10 GB.

V osnovni izvedbi je FS-C5016N opremljen s 600-listnim predalom, tiskalnik pa vsebuje procesor RISC s taktom 400 MHz in 96 MB RAM-a. Podpira opisne jezike PCL ali PostScript tisk pa poteka z ločljivostjo 600 pik na palec. V Sloveniji ga je mogoče kupiti za priporočeno ceno 600.000 tolarjev (brez DDV).

http://www.kyocera-mita.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji