Objavljeno: 6.9.2007

Lenovo ThinkPad Reserve Edition

Lenovo praznuje 15. obletnico ThinkPad-a z novim prenosnikom ThinkPad Reserve Edition. Dolgo pričakovani, v usnje oblečeni ThinkPad Reserve Edition ponuja najboljše rešitve in funkcionalnost klasičnih ThinkPadov, vse skupaj pa je podprto s programom osebne podpore in servisa, kar predstavlja edinstveno storitev na tem področju.

Prenosnik je odet v ročno šivano francosko usnje in posamezno oštevilčen. Osebna storitev podpore in servisiranja pa pomeni, da bo imel vsak uporabnik prenosnika na voljo posebej usposobljenega računalniškega strokovnjaka, ki mu je na voljo s pritiskom na gumb 24 ur na dan, 7 dni na teden. Uporabniki prenosnikov ThinkPad Reserve Edition imajo med drugim zagotovljeno brezplačno lokalno in mednarodno telefonsko številko, na kateri jim je na voljo oseba za podporo ne glede na to od kod kliče. Če se za to izkaže potreba, Lenovo jamči, da je tehnik lahko pri uporabniku v največ štirih urah. Uporabnik lahko tudi zahteva nadomestni prenosni računalnik.

S tehnične plati je prenosnik opremljen z različnimi vmesniki, ki omogočajo praktično nenehni stik z internetom. Vgrajene so najsodobnejše tehnologije za zagotavljanje varnosti in zaščite podatkov. Cena izdelka je seveda nivoju storitve primerna, saj bo za ThinkPad Reserve Edition potrebno odšteti natanko 5.000 dolarjev. Seveda če pridete do svojega primerka, saj jih bo izdelanih skupno le 5.000. V ceno je vključena triletna podpora.

Kot že rečeno objava najbolj ekskluzivnega prenosnika Lenovo sovpada s 15. rojstnem dnevu računalnikov ThinkPad. Vse od svojih začetkov leta 1992 naprej, je ThinkPad ustvaril tradicijo odličnosti in zaupajo mu najzahtevnejši uporabniki prav zaradi njegovih naprednih zmožnosti, trpežnosti in premišljenega dizajna. Zanimivo, da je bil Reserve Edition razvit v sodelovanju z Richardom Sapperjem, so-oblikovalcem originalnega ThinkPada.

http://www.thinkpadreserve.com

http://www.lenovo.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji