Objavljeno: 20.9.2008

Lenovo vstopa na trg srežnikov za SMB-podjetja

Lenovo vstopa na strežniški trg s petimi ThinkServer strežniki za mala in srednja podjetja. Strežniki so sestavljeni tako, da omogočajo uporabniku takojšnjo uporabo ter so zaradi svoje trpežnosti in visokih zmogljivosti še posebej primerni za podjetja, ki nimajo ustreznih IT-oddelkov in strokovnjakov za vzdrževanje strežniškega okolja.

ThinkServer strežniki so opremljeni s programsko opremo, ki je enostavna za uporabo ter s ThinkPlus Priority Support podporo. To je 90-dnevni poskusni paket, ki pomaga podjetjem, da se »aklimatizirajo« na novo strežniško okolje. Storitev ponuja 24-urno telefonsko podporo, možnost prihoda tehnikov v podjetje v roku štirih ur od prvega klica, hrambo trdega diska, itd.

Lenovo ponuja tri strežnike v »tower« obliki ter dva »rack« x86 strežnika, kar zadovoljuje različne potrebe poslovnih okolij z do 500 zaposlenimi. Družina ThinkServer strežnikov je na voljo z Microsoft Windows Server ali SUSE Linux Enterprise Server operacijskim sistemom podjetja Novell.

ThinkServer TS100 Tower in RS110 Rack strežnika sta opremljena z Intel Core 2 Duo ali Xeon 3000 ali 3200 procesorji. Primerna sta za male pisarne, ki uporabljajo enostavne aplikacije kot npr. shranjevanje različnih podatkov in datotek, e-pošto ter njegovo uporabo kot spletnega strežnika. ThinkServer TD100 Tower, TD100x Tower in RD120 Rack so opremljeni z Intel Xeon 3000 ali 5000 procesorji in so najbolj primerni za srednje velika podjetja, ki potrebujejo dodatne zmogljivosti na področju podatkovnih baz ali virtualizacije.

www.lenovo.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji