Objavljeno: 23.10.2004

Lexmark z novo družino foto brizgalnikov

Lexmark je predstavil tiskalnika P915 in P6250, ki sta namenjen tisku fotografij doma. Oba imata 6-barvni sistem tiskanja Evercolor s pigmentnimi barvili, ki skrbi za trajnost natisnjenih fotografij, barvni zaslon LCD, bralnik pomnilniških kartic in bogato programsko opremo. Model P6250 ima vgrajen tudi optični bralnik z 48-bitno barvno globino.

Oba tiskalnika podpirata vse pomembnejše tipe pomnilniških kartic, tehnologijo PictBridge za neposredno tiskanje iz fotoaparatov, fotografije pa lahko natisneta brez belega roba v ločljivosti do 4800 x 1200 pik. Vključen sistem podajanja papirja Accu-Feed, ki skupaj s tipalom zazna vrsto papirja in samodejno priredi nastavitve tiskalnika za doseganje čim boljših rezultatov. Oba nova foto tiskalnika zmoreta natisniti do 22 barvnih in do 15 črno-belih strani na minuto.

Nov je tudi tiskalnik Lexmark X7170. Ta je namenjen manjšim in srednje velikim podjetjem, v enem ohišju pa združuje tiskalnik, optični bralnik in telefaks. Optični bralnik omogoča zajem slik v ločljivosti 1200x4800 pik na palec, dokumente pa je moč natisniti v črno-beli ali barvni različici v ločljivosti do 4800 točk na palec s hitrostjo do 22 strani na minuto (za črno-bele dokumente).

http://www.lexmark.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji