Objavljeno: 8.5.2004

Lexmarkova pomladna kolekcija

Lexmark je predstavil novo družino brizgalnikov in večfunkcijskih naprav namenjenih domačim uporabnikom in majhnim podjetjem. V novih napravah je prvič uporabljena nova izboljšana tehnologija brizganja črnila sestavljena iz šestih barv, poleg navadnih črnil pa so uporabljena še posebna pigmentirana.

Novi modeli se lahko pohvalijo tudi z visoko hitrostjo tiska, saj modela Z816 in X5270 natisneta fotografijo velikosti 10x15 centimetrov na fotografski papir v pičlih 32 sekundah.

Lexmark Z816 je brizgalni tiskalnik, ki zmore natisni pike velikosti zgolj tri pikolitre, sliko do robov papirja in 15 barvnih strani ali 22 črno-belih na minuto. Ostale novosti so večfunkcijske naprave, model X5270 pa je po značilnostih zelo podoben modelu z816, le da je vgrajen še optični čitalec z 48-bitno barvno globino branja. Tu so še X4270, ki omogoča tiskanje s hitrostmi do 19 črno-belih strani ali 10 barvnih strani na minuto ter modela X2250 in X1185, ki oba natisneta do 14 črno-belih strani ali 8 barvnih strani na minuto. Prvi zna kopirati samostojno, drugi, ki je tudi najcenejši, pa zgolj s pomočjo računalnika.

http://www.lexmark.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji